Tekstschrijver

Op jouw website heldere teksten die overtuigen? Schakel een specialist in

Hoe maak je je website goed vindbaar in Google? En hoe zorg je dat je bezoekers het gevoel krijgen dat je product of dienst speciaal voor hen op de markt is gebracht? Hoe blijf je daarbij authentiek en oprecht, zodat je bezoekers je herkennen in wat ze van je lezen?

Werk samen met een tekstschrijver die dit kan en krijg heldere, pakkende, en overtuigende teksten. Uniek voor jou. Schakel nu de expertise van Kaj van der Plas in voor jouw website.

neem contact op

Waarom je eigen teksten schrijven gewoon moeilijk is

Heb je besloten zelf je teksten te schrijven maar lukt het niet? Dat is logisch! Jij bent expert in wat je doet en degene voor wie je schrijft niet. En misschien ben je geen expert in schrijven, ook goed. Helder schrijven is altijd een uitdaging, maar het komt er wel op aan. Heldere tekst slaat een brug naar je lezer. Boeiende tekst houdt de aandacht vast. Overtuigende tekst zet aan tot actie.

Als je mijn expertise inschakelt kun je hier op rekenen:

  • ik interview je om tot de kern te komen (een prettig gesprek)
  • verwoord die kern in begrijpelijke taal (neem de lezer serieus)
  • en schrijf boeiend en overtuigend (verbinden met je bezoeker)

Je krijgt meer dan teksten met gevoel voor stijl: ze voldoen aan de regels van het online overtuigen. En waar het nodig is lap ik die regels aan mijn laars om jouw unieke persoonlijkheid achter je dienst of product tevoorschijn te laten komen. Bijvoorbeeld door soms lange zinnen te schrijven.

professional inschakelen

Nieuwe site? Begin met een copywriter in je team

Je hebt een prachtige website voor ogen die helemaal bij je past en je wilt teksten om je site mee te vullen. Wist je dat online de aandacht als eerste naar de tekst gaat? De ogen van je bezoeker zoeken als eerste houvast bij de woorden.

Dat is, inderdaad, heel anders dan bij off-line teksten. Daar gebruik je beeld om de aandacht van de lezer te trekken. On-line is dat omgekeerd. Daar leidt beeld juist af, en zo verdwijnt de aandacht van de bezoekers. Begrijp me niet verkeerd: beeld is noodzakelijk om jezelf te laten zien! Maar houd het in evenwicht.

Voeg mij als tekstschrijver toe aan je projectteam. Je krijgt meer dan een talentvolle en vakbekwame copywriter; mijn kennis van user-centered design helpt je om tot een heldere opbouw van de site te komen.

SEO teksten om je klanten te helpen jou te vinden

Jij staat 100% achter je product of dienst, en daarom wil je dat klanten jou kunnen vinden zodat jij ze kunt helpen. Daarom wil je goed gevonden kunnen worden in Google. De zoekmachine is zelflerend en kan steeds beter inschatten wat een tekst betekent. Je hoeft je tekst dus niet meer vol met zoekwoorden te stoppen.

Gelukkig maar, want zeg nou zelf: een webpagina over huisjes in Frankrijk waar 50 keer “huisje in Frankrijk” op voorkomt, is voor jou als lezer niet om door te komen. Je krijgt dankzij mijn specialisatie als seo-tekstschrijver teksten die zowel voor je klanten als voor Google goed te begrijpen zijn.

  • kernachtige informatieve koppen
  • duidelijke opbouw van informatie
  • leesbare, goed vindbare zoektermen

Vinden ze je in Google maar klikken niet op jouw linkje? Ik zorg dat de omschrijving die het zoekprogramma in de resultaten weergeeft de nieuwsgierigheid prikkelt. Ja, dat wil ik ook, klik!

Laten we het uniek maken

Er zijn online veel kapers op de kust. Hoe maak je het verschil? Door jezelf te laten zien, en te laten zien dat jij hebt wat je klant zoekt maar daar nog iets aan toevoegt wat jouw product of dienst uniek maakt. In het enorme aanbod aan vergelijkbare producten en diensten maakt dat het verschil.

Ik spreek jouw taal én die van je klant. Mijn teksten vormen de brug, zijn een afspiegeling waarin je klanten jouw verhaal en hun eigen verhaal herkennen. Geen 13 in een dozijn dus.

Uniek, én conversiegericht. Dat betekent dat mijn tekst zo is opgesteld, dat je bezoekers in actie komen en op de button klikken om te bestellen, te kopen, een afspraak te maken, of meer te weten te komen.

afspraak maken

Over Kaj van der Plas – alles met taal

Taal stroomt van jongs af aan al uit mijn vingers. De typemachine van mijn ouders maakte plaats voor verhalen vertellen, en inmiddels ben ik een veelgevraagd spreker en tekstschrijver. Ik ga op zoek naar wat mij raakt, en geef daar met woorden vorm aan. Dat betekent dat ik op zoek ben naar jouw enthousiasme.

Zin om jouw verhaal aan mij te vertellen? Ik neem het als een spons op, en geef het in mooie zinnen aan je terug. Verbinding is de basis, en leidt tot verbinding tussen jou en je bezoeker, klant, lezer of publiek.

En ja ik help ook met pitches, speeches en toespraken!
voor enthousiasme