Tekstschrijver

Je wilt dat je website zijn werk doet: jij wordt de favoriet van je klanten. En wist je dat online de aandacht eerst naar de tekst gaat?

Mijn teksten zorgen dat je bezoekers klanten worden. Maar je krijgt meer dan goede copywriting. Ik maak je teksten SEO-proof (zoekmachine­­vriendelijk).Ik wil toptekst!

Bezoekers die het jou gunnen

Iedereen wil hoog eindigen in de zoekresultaten van Google. Ik weet hoe ik dat met mijn teksten kan beïnvloeden.

Overigens zegt alleen scoren in Google niks: er moet nog wel op je link geklikt worden. Daar zorg ik voor met prikkelende metatekst.

Je bezoekers vervolgens verleiden om jou hun klandizie te gunnen? Ik weet hoe dat moet, en hou mijn kennis up-to-date. Mijn teksten zijn gericht op SEO en optimale conversie.

Fijn omzet halen uit je website

Omzet halen uit je website doe je met verleiding. Ik ken daarvoor de nodige psychologische schrijftrucjes. Maar die trucjes gaan nooit ten koste van de leesbaarheid!

Want je wilt dat je website uitnodigend is en klantvriendelijk. Mijn teksten zijn helder opgebouwd en soepel leesbaar. En niet volgestouwd met zoekwoorden omdat dat jou beter vindbaar zou maken. Das namelijk flauwekul.

Je klanten willen jou

Er zijn online veel kapers op de kust. Hoe maak je het verschil? Door jezelf te laten zien, en te laten zien dat jij hebt wat je klant zoekt. In het enorme aanbod aan vergelijkbare producten en diensten maakt dat het verschil.

Ik spreek jouw taal én die van je klant. Want mijn teksten zijn maatwerk waarin je klanten jou herkennen. Geen 13 in een dozijn dus.

Bakkie doen?

Koffiedrinken is zo’n afgezaagd voorstel! Wij gaan gewoon een goed gesprek hebben. Waarin jij je enthousiasme voluit kunt laten stromen.

Ik neem jouw verhaal als een spons op, om het in mooie zinnen aan je terug te kunnen geven. Dat is altijd de basis voor mijn ijzersterke webteksten!
+1 voor enthousiasme!