Verhalenverteller

Wil je tijdens je opening, feest of presentatie een moment van gedeelde aandacht, met humor én met diepgang? Vraag mij dan een verhaal te vertellen. Ik vind gegarandeerd een vertelling die bij de sfeer en inhoud van je gelegenheid past. Altijd een waardevolle toevoeging. Ik kan je ook zelf leren vertellen!

contact opnemen helemaal vrijblijvend

Voorstelling?

Een speelvlak en een verteller: meer is eigenlijk niet nodig. Met woorden, gebaren, stem en stilte prikkel ik de verbeelding van mijn publiek. Ze zien het voor zich. En daarvoor is geen leeftijdsgrens. Boek me dus voor een voorstelling, ook van 20 minuten of meer, tijdens je evenement of op school.

Mijn meest recente voorstelling is van de verhalen van Trijntje Soldaats.

meer over voorstellingen

Verhalen op maat

Mijn verhalen zijn toegesneden op wat jij nodig hebt. We spreken van tevoren goed door wat jij voor ogen hebt. Ik zoek daarbij een of meer passende verhalen in mijn repertoire. Sprookje, science fiction, waargebeurd, historisch of een spookverhaal: alles kan. En als het nodig is vul ik speciaal voor jou mijn repertoire aan met een nieuw verhaal. Misschien schrijf ik het wel voor je.

verhalen van Kaj kort en origineel

Voor iedere gelegenheid

Ik vertelde de afgelopen 20 jaar tijdens de opening van kunstexposities, op vrijwilligersavonden, verjaardagen, afscheidsfeesten, schoolfeesten, in scholen en kerken, tijdens festivals en historische verhalenroutes. In o.a. Groningen, Fryslân, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht.

Zelf leren vertellen?

Ik kan je op een enthousiasmerende en heldere manier de basisbeginselen van het vertellen bijbrengen. Al na 1 workshop heb je ervaren hoe jij met je eigen stem en gebaren beeldend kunt vertellen. Een vaardigheid die je op tal van plekken kunt inzetten. Wil je je verder verdiepen? Volg dan mijn training vertellen.

contact opnemen