Arnold Fontijn en Krijno Zwerver hebben met hun kennis van kleur, vorm, materiaal en styling goud in handen. Ze leveren prachtige, unieke maatpakken voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Ze hebben 1001 originele en bijpassende accessoires, van bretels tot parfums. En ze adviseren ook nog eens bij het stylen van je interieur of het samenvoegen van twee bestaande tot 1 nieuwe inrichting.

Passie, kunde en humor

De uitbreiding van hun diensten vroeg om een nieuwe site, gebaseerd op de oude. En ze wilden daarom nieuwe teksten. Ik schoof aan (aan de huiskamertafel waar ze bijvoorbeeld ook bruidegommen met hun entourage ontvangen voor een op maat gemaakt trouwpak) en merkte de passie, kunde en humor waarmee zij hun werk doen.

Veel bij elkaar

In de teksten moest veel samenkomen. De breedte aan diensten en producten, de persoonlijke benadering, de humor, en de kwaliteit. In nauwe samenwerking met de mannen (die zelf ook niet bepaald slechte tekstschrijvers zijn) én de bouwer en de vormgever heb ik meegewerkt aan het eindresultaat dat eind 2019 werd opgeleverd.

Bekijk De Stijlmeester