Mark Meinema is een bijzondere expert. Omdat hij andere experts tot de kern laat komen van wat ze weten. Zodat ze het helder en eenduidig en effectief met anderen kunnen delen.*

Best een klus dus…

Om díe formulering aan te reiken die precies de kern pakte van wat Mark nu eigenlijk doet. Zo simpel mogelijk. Maar tegelijkertijd evocatief en met inhoud.

We kozen voor korte tekst

Want als je teveel woorden nodig hebt, is je boodschap nog niet helder genoeg. We werkten samen in een Google Document, zodat we snel konden sparren. En het niet nodig was om van een tijdje adempauze bezorgd te worden: nieuws verscheen vanzelf online.

Gave illustraties

De Engelse vertaling van de eerste finale versie 😉 van de teksten was de basis voor de illustrator. Zij zorgde voor duidelijke illustraties in een herkenbare stijl met voldoende ‘verhaal’.

Reviews

Reviews zijn belangrijk als je doet wat Mark doet. Hij moet immers mensen hebben die bereid zijn om hun vooroordeel (ik ben duidelijk in mijn communicatie) even tussen haakjes te zetten. Uiteraard waren er enthousiaste mensen bereid hun ervaringen met Mark te delen.

Mijn ervaring

Deze klus was er eentje van veel sparren. Uitdagend dus: de goede formulering vinden. Soms verschillende opties aanreiken om te laten zien dat jouw voorstel echt het betere is. En soms in dankbaarheid een betere optie van je klant ontvangen.

Bekijk Maakjepunt.com

*Heb ik het zo goed samengevat, Mark? 😉