Zo af en toe begint het bij Tim Bouwman te kriebelen. Want je bent webdesigner/vormgever/bouwer of je bent het niet. Het was tijd voor een nieuwe vormgeving, en hij bedacht het motto ‘Jouw bedrijf in beeld’. Een knappe samenvatting van zijn activiteiten, toch?

IJzersterke pay-off

De vormgeving liet ruimte voor een extra pay-off, en daarvoor verzon ik het meer opbrengstgerichte ‘Met Studio Mashup kom je ijzersterk over’. Ik hou van dit soort muzikale zinnen (maar ook als je dat niet voelt is het een krachtige zin die blijft hangen). En het prikkelt want de metafoor ‘ijzersterk’ is in eerste instantie vreemd bij ‘vormgeving’.

Tekst met vaart

Door de korte zinnen en tekstjes is er een mooie balans tussen vormgeving en tekst. Je moet immers zien wat Tim Bouwman maakt. Uiteraard zorgde ik ervoor dat de zinnetjes bij de diensten ongeveer even lang waren. Dat past mooi binnen de vormgeving.

Google Doc

We werkten samen in een Google Doc. Zo kon Tim live zien welke tekst er verscheen, en kon ik zijn feedback direct verwerken. Dat voelt beter dan af en toe een bult tekst over de heg gooien en duimendraaien tot je reactie krijgt. Het was een fijne samenwerking.

WordPress-onderhoud

Voor de aanvullende dienst WordPress-onderhoud hebben we goed gekeken naar hoe de concurrentie hun diensten beschreef. De teksten voor Studio Mashup blinken daarom uit in helderheid en doelgerichtheid.

 

Bekijk Studiomashup.nl