Ik werd gebeld door DEAM. Iemand had mij getipt als tekstschrijver. Want het was er tijd voor: een website met informatie over hun producten.

Championsleague

Na jaren van ontwikkeling en prototypering kon hun laparoscopisch instrument met flexibele tip bijna de markt op. Op internationale beurzen werd door chirurgen enthousiast gereageerd. Dit is de championsleague in chirurgische instrumenten.

Makkelijker, leuker en eerlijker

DEAM wil in taal en vorm uitdragen wie ze zijn. DEAM wil het werk van chirurgen en specialisten makkelijker en leuker maken. Het bedrijf dat staat voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. En voor een eerlijke prijs: de kosten in de zorg zijn immers al hoog genoeg.

Herkenbare teksten

De opdracht was: schrijf korte teksten (artsen hebben niet veel tijd) die laten zien dat wij de wereld en taal van de chirurgen kennen. Waarin we gewoon overkomen als wie we zijn: helder. Waardoor we laten zien dat we revolutionaire en hoogwaardige producten afleveren. De opdrachtgever was nauw betrokken bij het formuleren van de teksten.

Teamwork

De site werd gerealiseerd door een team, in een week. Vormgever, websitebouwer, tekstschrijver. In nauw overleg met de opdrachtgever.

Engelstalig

Mijn Nederlandse tekst is de basis voor de Engelse vertaling die door DEAM wordt gebruikt. Het doktersgrapje ‘vinger aan de pols van de ontwikkelingen houden’ kon gelukkig overgenomen worden 😉

We keep our finger on the pulse of ongoing research lines on the cutting edge of surgery and precision mechanics. bron